Gazze Her Gün Kan Ağlıyor!

İşgal rejimin Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar aralıksız sürerken, son bir günde 8 kişi daha şehit oldu. 7 Ekim 2023’te başlayan soykırımın bilançosu her geçen gün ağırlaşırken, bölgedeki toplam şehit sayısı 73 bin 470 olarak açıklandı.

İşgal ordusu Filistinli sivillere yönelik saldırılarına devam ediyor. Hamas ile sağlanan ateşkes mutabakatına rağmen ara vermeyen saldırılar sonucunda, son 24 saat içerisinde Gazze Şeridi’nde 7 sivil katledilirken 31 kişi de yaralandı. Filistin Sağlık Bakanlığı, bu can kayıplarının yanı sıra daha önceki saldırılarda yaralanarak tedavi altında olan bir sivilin daha şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlık açıklamasında, ateşkesin yürürlüğe girdiği 10 Ekim 2025’ten bu yana şehit edilenlerin sayısının bin 334’e, yaralı sayısının da 4 bin 429’a ulaştığı belirtilirken, enkaz altından çıkarılanların sayısının 815 olduğu ifade edildi.

Siyionist işgalcilerin saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana şehit sayısının 73 bin 470’e yükseldiği belirtilen açıklamada, yaralı sayısının da 174 bin 540’a ulaştığı kaydedildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın