Bahaneler çöktü, şimdi birlik vakti

Yurdun her hanesinden, her ferdinin dilinden dualar yükseliyor:

Allah’ım, şu kahrolası katil İsrail’in yok olduğunu, onu her şeyi ile himaye eden Amerika’nın ve müttefiklerinin de burnunun sürtüldüğünü bize göster. Allah’ım, bu ölüm kalım savaşında İranlı kardeşlerimize yardım eyle, Müslümanlara birlik beraberlik nasip eyle…

Bu yazının yazıldığı ana kadar bu duaların büyük ölçüde kabul buyrulduğunu gören herkes memnuniyet içinde, bazıları şükür secdelerine gidiyor ve bazıları sevinç çığlıkları atıyor.

Nasıl sevinmeyelim?

Pedofilik Satanist Katil rezillerin yönetimindeki İsrail, kurulduğu tarihten beri en perişan halini yaşamakta. Yine bir Pedofilik Satanist Katil yönetimindeki İsrail hamisi Amerika ise, ağır darbeler altında çaresiz bir duruma düşmüş, Batı Asya ve Ortadoğu’daki askeri varlığının sıfır derecesine inmekte ve yenilmezlik ünvanının paramparça olarak bu bölgedeki her şeyini yitirmekte olmanın ve dünyadaki itibarının yok olmasının şokunu yaşıyor.

Şimdi tam zamanıdır:

İçeride milletimizin birliği sağlanmalıdır. Zaten giriş paragrafında zikrettiğimiz şekilde çok büyük ölçüde aynı duygu ve düşünce etrafında kenetlenmiş vaziyetteyiz şükürler olsun. Sayıları iki elin parmaklarını geçmeyen bazı fanatik mezhep kışkırtıcıları elbette var. Bunlara inanan bazı vatandaşlarımız da var. Bunlar adeta halkımızın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eder gibi tutum içindeler. Ayrıca bilerek veya bilmeyerek İsrail-Amerika lehine ajanlık etmektedirler. Bunlara engel olunmalıdır. İçeride birliği sağlamayı murat etmek isteyen yöneticiler için bunu yapmanın yolları elbette vardır ve yapmalıdırlar. Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan bu mezhep kızıştırıcılarına gerekli cevabı da vermiştir. Bundan sonra birlik olduğumuz konular öne çıkarılarak, büyük ölçüde tek yürek haline gelmemiz de mümkündür. Milli Görüş literatüründe buna, “Devlet-millet kaynaşması” diyoruz. Şu anda savaşın galibi olarak gördüğümüz İran’da bu birlik büyük ölçüde sağlanmış gözüküyor.

Dışarıda İslam Birliği derhal kurulmalıdır. İslam Birliği kurulmasının önündeki bahaneler çökmüştür.

“Siyonistler bunu istemiyor ve mevcut güçleri ile buna mani oluyor” gibi bahaneler arkasına artık kimse sığınamaz. Siyonistler şimdi varlık-yokluk mücadelesi ile meşguldür. Devletlerini kaybetme riski sebebiyle tir tir titremektedirler.

“Amerika ve Batılı sömürgeci güçler bunu istemiyor” bahanesinin arkasına da kimse sığınamaz, sığınmamalıdır. Amerika itibarını yitirmiş, İslam devletlerinin bulunduğu bölgelerde varlığını sıfırlamış, Batılı devletler ise Amerika ile ilişkilerini gözden geçirme aşamasına gelmişler, bazıları koparmışlardır. Fırsat bu fırsattır. Hemen vakit kaybetmeksizin İslam Birliği için atağa geçmek gerekir.

“İslam devletlerinin her biri ayrı havada, birlik fikri akıllarında yok, İslam Birliği kiminle kurulacak?” bahanesi de sıfırlanmıştır. İran hazırdır. Malezya, Endonezya, Pakistan, Bangladeş, çeşitli vesilelerle böyle bir girişime destek verme eğilimlerini göstermişlerdir. Arap ülkeleri ise artık Amerika’nın kendilerini koruma fikrinde olmadığını, her birini ateşin içinde tek başlarına savunmasız bıraktığını feryat ederek dile getirmekte, Amerika’ya yapmayı taahhüt ettikleri trilyonlarca dolar tutarındaki yatırımlardan vazgeçeceklerini açıklamaktadırlar. Kendilerine uzanacak bir eli geri çevirme modunda değildirler. Afrika’daki Müslüman devletler ise, Amerika ve Batılı sömürgecilere karşı arkalarını yaslanacakları bir birliğe dünden razıdırlar. Bir Mısır mı kalıyor? Onu da isterse “Kardeşim Abdülfettah Sisi” diye kendilerine kucak açan Recep Tayyip Erdoğan havada karada ikna eder.

Ey iktidar mensupları, bu tarla hiç bu kadar tavında değildi. Harekete geçin. “Yeni Bir Dünya”nın kurulmasına öncülük edecek adımları hızla atın.

Hâlâ tereddüdünüz var ise, Milli Görüş kadrolarından destek isteyin. Çünkü bu kadrolar İslam ülkeleri ile ilişkilerini hiç kesmediler. İslam Birliği nasıl kurulur, bunun çalışmalarına hiç ara vermediler.

Ey iktidar yetkilileri, “Erbakan Hoca’nın izindeyiz” diye zaman zaman açıklamalarınız olmakta. İşte size fırsat. Onun ömrünü verdiği İslam Birliği idealini siz gerçekleştirin, biz Milli Görüşçüler size hem destek verelim, hem de alkışlayalım.

Buyurun!

Şimdi bahaneler çöktü, yurtta ve dünyada birlik vakti.

BİRLEŞİN

Üstümüze çullandı bunca vahşi sırtlan,

Parçalarını koparır gibi bir leşin!

Tefrika hepimize haramdır Müslüman,

Kalkın ayağa da, kucaklaşıp birleşin!

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın