Süper Lig ekibi Başakşehir, Galatasaray maçının hakemi Atilla Karaoğlan’a tepki gösterdi. Başakşehir, MHK’yi de istifaya davet etti.
Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Galatasaray’a iki gün önce 2-1’lik skorla yenilen Başakşehir Kulübü’nden mücadelenin orta hakemi Atilla Karaoğlan’a tepki dolu bir açıklama geldi.
‘Boz Baykuşlar’ yaptığı açıklama ile Merkez Hakem Kurulu’nu da (MHK) istifaya davet etti.
İşte Başakşehir’in X hesabından Galatasaray maçının hakemi Atilla Karaoğlan için yaptığı paylaşım:
“Galatasaray ile oynadığımız maçta hakem Atilla Karaoğlan ve VAR hakemi Sarper Barış Saka’nın yönetimi, Türk futbolu adına son derece kaygı vericidir. Verilen ve verilmeyen kararlar basit birer hata değil, niyet sorgulatacak düzeydedir ve bu durum kamuoyunun da dikkatinden kaçmamıştır. İki hafta önce Konyaspor maçında yaşanan hakem atama hatasının ardından, bu karşılaşmada da sonuca doğrudan etki eden kararlarla karşılaştık. Bu tablo karşısında MHK’nin istifa etmesi gerektiğini düşünüyor, Türk futbolunda adaletin ve tarafsızlığın yeniden tesis edilmesi adına TFF’den acil ve kararlı adımlar bekliyoruz.”