Beşiktaş’ta Burak Yılmaz Seferberliği!

rasthaber

Rasthaber – Burak Yılmaz’ın Akhisar’la oynanan karşılaşma sırasında Beşiktaş tribününden tepki alması sonrası devreye Şenol Güneş girdi. 

Tecrübeli hocanın oyuncusuna moral verdiği bildirildi. Fanatik’e konuşan İkinci Başkan Serdal Adalı da, “Camia içinde bu olayı dışarı yansıtmadan aşabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Siyah-Beyazlılar’ın Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla ilk maçına önceki günkü Akhisarspor karşılaşmasında çıkmıştı. 

Mücadele öncesinde taraftarların tribüne çağırmadığı tek isim olan Burak, maç içerisinde ve oyundan alınerken de Beşiktaş tribününden tepki görmüştü. 

Bu durumdan dolayı üzgün olduğu gözlenen tecrübeli futbolcuya, teknik direktör Şenol Güneş ve A takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı’nın moral verdiği öğrenildi. Ek olarak Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup’un da Burak’ı teselli ettiği bildirildi. 

Burak çok istekli

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı, çarpıcı sözler sarf etti. 

‘Adalı, “Burak, hocamızın istediği bir oyuncuydu. Şartlarımıza uygun olarak aldık. Geçmişten kalan bazı olaylar yüzükten bu tür tepkiler olması normal. 

Burak, iyi niyet ile çalışıp katkı vermek istiyor. Çok da istekli. Camia içinde bu olayı dışarı yansıtmadan aşabileceğimizi düşünüyoruz” sözlerini sarf etti.

 

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş