“Aksa Tufanı ve İran’ın Operasyonu İsrail’in Çöküşünü Hızlandırdı”

GİRİŞ: 10.05.2024 07:52      GÜNCELLEME: 10.05.2024 07:52
Rasthaber - İran Ordu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, “Aksa Tufanı ve Sadık Vaat operasyonları işgalci ve çocuk katili İsrail rejiminin çöküş sürecini hızlandırdı” dedi.

Mehr’de yer alan habere göre, İran Ordu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi bugün katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İslam inkılabı Rehberi İmam Hamanei, İsrail’in önümüzdeki 25 yılı görmeyeceğini söyledi. Aksa Tufanı ve Gerçek Vaad operasyonları işgalci ve çocuk katili İsrail rejiminin çöküş sürecini hızlandırdı. Dünya yakından kanser uru olan Siyonist rejimden kurtulacak” ifadelerinde bulundu.

Tümgeneral Musevi, dünyanın ve bölgenin bu operasyonların öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrıldığını belirterek, “Aksa Tufanı ve Gazze direnişi dünyayı yeni bir yöne sürüklediği gibi, Sadık Vaat operasyonu da dünyada yeni bir stratejik hamle yarattı” dedi.

Ordu Genel Komutanı Tümeneral Musevi, “Ordu, kanun çerçevesinde belirlenen misyonunu etkin bir şekilde yerine getirmekte ve kendisini her zaman gelecekteki tehditlere karşı hazırlamaktadır” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM