Hizbullah’tan Siyonist İsrail’e Ağır Darbe

GİRİŞ: 14.09.2024 10:50      GÜNCELLEME: 14.09.2024 10:50
Rasthaber - Lübnan Hizbullah Hareketi yaptığı açıklamada, El Celil ordusunun merkez üssü ve Siyonist rejim ordusunun lojistik depolarına onlarca roket atıldığını duyurdu.

Lübnan Hizbullah Hareketi, ülkenin güneyinden İsrail'e yönelik yeni operasyonlar hakkında açıklama yaptı.

Hizbullah Hareketi ayrı ayrı açıklamalar yaparak Siyonist rejimin üç askeri noktası ve üssünün füze ve insansız hava araçlarıyla hedef alındığını ve Siyonist düşmana kayıplar verdirildiğini duyurdu.

Hizbullah'tan yapılan bir diğer açıklamada ise Lübnan'da işgal altındaki Şeba Tarlalarında Siyonist rejimin askeri üssü "Zibdin"e füzeli operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, saldırının düşman mevzilerini ‘tam isabet’ hedef aldığı dile getirildi.

Lübnan İslami Direnişi bu sabah yaptığı ayrı bir açıklamada, Siyonistlerin Raisat el-Alam mevzisine doğru ilerleyen işgalcilere ait Merkava tankının güdümlü füzeyle hedef alındığını duyurdu.

Hizbullahı'tan yapılan açıklamada, İHA saldırısında Siyonist rejimin asker ve subaylarının bulunduğu noktanın hedef alındığı, İHA'nın doğrudan hedefleri vurarak düşmana kayıplar verdiği belirtildi.

Haber kaynakları, güney Lübnan'dan gelen roketatarların ardından işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki El Celil'de tehlike siren sesinin duyulduğunu bildirmişti.

Hizbullah yaptığı açıklamada, Gazze halkını ve Filistin'in cesur ve onurlu direnişini desteklemek amacıyla Lübnan İslami Direniş savaşçılarının, Siyonist rejimin askeri üssü "Merc"i füzelerle hedef aldığını ve düşmana kayıplar verdiklerini duyurdu.şti.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM