Siyonist İsrail’den Suriye’ye Tehdit

GİRİŞ: 04.06.2025 07:58      GÜNCELLEME: 04.06.2025 07:58
Rasthaber -  Siyonist İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz, Suriye’den işgal altında tuttukları Golan Tepeleri’ne atıldığı iddia edilen roket saldırılarına yanıt olarak, ülkesinin güvenliğine yönelik bu tehditlere karşı güçlü bir karşılık verileceğini belirterek, “Saldırılar kabul edilemez ve gerekli tüm önlemler alınacaktır” dedi.

Bakan Katz, X hesabından yaptığı açıklamada, Suriye’nin sözde cumhurbaşkanı ve terör örgütü HTŞ lideri Muhammed Colani’nin (Ahmed Şara’nın) İsrail'e yönelik her tehdit ve roket atışından doğrudan sorumlu olduğunu öne sürdü.

Katz, Siyonist İsrail ordusunun Suriye’ye yakında "tam yanıt" vereceğini belirterek saldırılar düzenleyeceklerine işaret etti.

Soykırımcı İsrail ordusu Suriye’den 2 roket atıldığını ve roketlerin işgal altındaki Golan Tepelerinde açık alana düştüğünü iddia etmişti.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM