Yahya Sinvar’dan Seyyid Hasan Nasrallah’a Teşekkür Mesajı

GİRİŞ: 13.09.2024 13:51      GÜNCELLEME: 13.09.2024 13:51
Rasthaber -  Hamas hareketinin lideri, Lübnan Hizbullah Hareketi genel sekreterine gönderdiği mesajda, İsmail Haniye’nin şehadetinin ardından gönderdiği tebrik ve başsağlığı mesajı ve tüm kapsamlı destekleri için Seyyid Hasan Nasrallah’a teşekkür etti.

Yahya Sinvar’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: ‘Gerçek ve yüce duygularla bu savaşta direniş eksenindeki cephelere verdiğiniz destekten dolayı size teşekkür ediyorum.

Filistin milletinin ve ümmetin şehidi olan “Ebu Abd (İsmail Haniye) Filistin milletinin tarihinin en onurlu savaşlarından biri olan Aksa Tufanı operasyonunda şehit olmuştur.

Şehit komutanın şehadeti ve oğulları ve torunlarının şehadeti ile Filistin halkının Gazze Şeridi, Batı Şeria ve Kudüs'te gösterdiği fedakarlıklar Filistinli komutan ve savaşçıların kanının diğer vatandaşların kanından daha değerli olmadığını, bu pak kanların ve mübarek şehadet kervanlarının işgalcilere karşı mücadeleye güç ve kudret kattığını vurgulamaktadır.

Hamas hareketinin her zaman olduğu gibi şehitlerin kanına sadık kalacağını vurguluyoruz ve Hamas’ın şehit lideri İsmail Haniye’nin çağırdığı o yüce ilkeler dimdik ayakta duracaktır ve hareketimiz ve savaşçılarımız başta Filistin milletinin cihat ve direniş seçiminde birliği, milletin birliği ve Siyonist projeye karşı direniş ekseninin birliği olmak üzere tüm ilkelerde onların yolunu takip edecek ve bu yolda ilerleyeceklerdir.’

Hamas hareketinin siyasi büro başkanı bu mesajında ​​işgalcilerin kovulması ve başkenti Kudüs olan, tam egemenliğe sahip bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasını vurguladı.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM