Herkes En-Nesyri’yi Beklerken Jhon Duran Bombası Patlıyor!

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Napoli'de Youssef En-Nesyri'den sonra bir diğer Fenerbahçeli Jhon Duran'ın adı da gündeme geldi. Napoli'nin Jhon Duran'ın transferi için fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin yollarını ayırma planları yaptığı Youssef En-Nesyri için Napoli’nin de devreye girdiği belirtilmiş hatta Serie A ekibinin, sarı-lacivertlilere resmi teklfini ilettiği öne sürülmüştü.

NAPOLI’DE GÜNDEM ŞİMDİ DE JHON DURAN

Lorenzo Lucca ile vedalaşmaya hazırlanan ve forvet transferi planlayan Napoli’nin, En-Nesyri sonrası şimdi de Jhon Duran’a kanca attığına dair haberler İtalyan medyasında yer aldı.

IL Mattino’nun geçtiği habere göre Napoli Sportif Direktörü Giovanni Manna’nın hedefindeki isimlerden biri de Jhon Duran.

NAPOLI FEDAKARLIĞA HAZIR

Jhon Duran’ın uzun süredir Napoli’nin listesinde olduğu vurgulanan haberde, İtalyan temsilcisinin Kolombiyalı yıldız için fedakarlığa hazır olduğunun altı çizildi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 18 maça çıkıp 979 dakika sahada kalan Jhon Duran, 5 gol ve 3 asistlik skor katkısı verdi.

Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi olan Jhon Duran’ın satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın