Hizbullah’ın Son 24 Saatte Siyonist Rejime Yönelik Başarılı Operasyonları

Hizbullah, İsrail’in yerleşim bölgelerine yönelik saldırılarına karşılık olarak çok sayıda operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu.

Hizbullah tarafından yayımlanan bildirilerde, Siyonist rejimin Beyrut’un güney banliyösü dâhil olmak üzere yerleşim alanlarına yönelik saldırılarına yanıt olarak, işgal altındaki Filistin’in kuzeyi ve Golan bölgesindeki İsrail askeri hedeflerine geniş çaplı saldırılar düzenlendiği belirtildi.

Bu operasyonlar kapsamında, işgal altındaki Suriye Golanı’nda bulunan İsrail’e ait “Raviye” üssünün füze atışlarıyla hedef alındığı bildirildi.

Açıklamanın devamında, İslami Direniş’in bu sabah (Salı) Celile’nin yukarı kesimindeki “Ma’yan Baruch” askeri merkezini füze saldırılarıyla hedef aldığı kaydedildi. Ayrıca Kefr Şuba bölgesinde bir “Merkava” tankının imha edildiği, bunun çatışmalarda imha edilen üçüncü tank olduğu ifade edildi. Bunun yanı sıra, Nebatiye semalarında bir İsrail insansız hava aracının düşürüldüğü belirtildi.

Öte yandan İsrail’in de saldırılarını sürdürdüğü; Lübnan’ın güneyindeki Sur kentinde bulunan El-Abbasiye ve Burc eş-Şimali yerleşimlerinde sivillere ait evlerin bombalandığı aktarıldı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın