Juventus – Galatasaray Rövanş Maçının Hakemi Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Juventus - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Joao Pinheiro oldu.

Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Juventus – Galatasaray maçının hakemi belli oldu.

Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Galatasaray, Juventus deplasmanında sahaya çıkacak.

RÖVANŞ MAÇINA PORTEKİZLİ HAKEM

Çarşamba günü Torino’da oynanacak olan rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Joao Pinheiro yönetecek.

Joao Pinheiro’nun yardımcılıklarını yine aynı federasyondan Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak Joao Gonçalves, VAR’da Tomasz Kwiatkowski ve AVAR’da Jerome Brisard yer alacak.

Juventus-Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı 25 Şubat Çarşamba TSİ ile 23:00’te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz Galatasaray Juventus’u elemesi halinde son 16 turunda Premier Lig devleri Liverpool ya da Tottenham ile eşleşecek.

Galatasaray ilk maçta Juventus’u sahasında 5-2 gibi ezici bir skorla mağlup etmişti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın