Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Liverpool maçında sakatlanmıştı. Kolu kırıldığı tespit edilen Osimhen, ameliyat edilirken sahalara ne zaman döneceği ile ilgili kesin bir tarih verilmedi.
GÖZTEPE DEPLASMANINDA İKİ BÜYÜK EKSİK
Trendyol Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren erteleme sınavında Galatasaray, zorlu Göztepe deplasmanına çıkacak. Hata payının sıfıra indiği bu kritik dönemeçte teknik heyetin kadro kurarken zorlandığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı kamp kadrosu duyurulurken, kart cezalısı Abdülkerim Bardakcı’nın formasına uzak kalacağı kaydedildi.
FENERBAHÇE DERBİSİNE YETİŞECEK Mİ?
Kulübün resmi hesaplarından paylaşılan son idman raporu heyecan yarattı. Başarılı geçen ameliyatının ardından fizyoterapist eşliğinde saha çalışmalarına başlayan yıldız golcünün düz koşulara geçmesi büyük yankı uyandırdı. İdman eksiğini hızla kapatmaya çalışan Osimhen’in asıl hedefi çok daha büyük. Sabah gazetesinin aktardığı habere göre; 26 Nisan Pazar günü oynanacak 31. hafta mücadelesinde, yani dev Fenerbahçe derbisinde Nijeryalı golcünün sahada olması planlanıyor.
KÂBUS GİBİ GECE: LİVERPOOL DEPLASMANI
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Ada’da oynanan o talihsiz Liverpool karşılaşmasının ilk yarısında yaşananlar, izleyenlerin hafızasından henüz silinmedi. Kolunda kırık tespit edilen ve vakit kaybetmeden bıçak altına yatan Osimhen’in yokluğu, hücumdaki planları ciddi anlamda sekteye uğratmıştı. Dile kolay; bu sezon sarı-kırmızılı formayı terlettiği 29 maçta tam 19 gol ve 7 asistle oynayan, rakip savunmaları tek başına yıpratan bir isimden bahsediyoruz.
