Genelkurmay Başkanlığı ve Hatamü’l Enbiya Merkez Karargahı tarafından yapılan açıklamada, “Kahraman İran milletinin haklarından asla taviz vermeyeceğimizi ve Amerikan düşmanına ağır bedeller ödeteceğimizi defalarca beyan ettik” denildi.
Mehr Haber Ajansı’nın Genelkurmay Başkanlığı ve Hatamü’l Enbiya (s.a.v.) Merkez Karargahı’na dayandırdığı habere göre; Amerikan ordusunun Sistan ve Beluçistan ile Hürmüzgan’daki bazı noktalara yönelik hava saldırısına yanıt olarak İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri, aşağılık ve kötü niyetli Amerikan düşmanına ezici ve yıkıcı darbeler indirecektir.
Terörist ABD ordusu bölgede kötülük yapma konusunda ne kadar ısrar ederse, o kadar büyük ve ağır kayıplara katlanmak zorunda kalacaktır.
Hangi koşul altında olursa olsun kahraman İran milletinin haklarından taviz vermeyeceğimizi kararlılıkla ilan ettik ve Amerikan düşmanına ağır bedeller ödeteceğiz.
