ABD'den İsrail'e 14 Bin Tonluk Bomba Hediye

GİRİŞ: 28.10.2020 12:01      GÜNCELLEME: 28.10.2020 12:01
Rasthaber -  ABD ve İsrail medyasında yer alan habere göre, ABD ordusunun envanterinde bulunan GBU-57 adlı hassas güdümlü bombanın, İsrail’e verilmesi için ABD Kongre üyeleri Josh Goetheimer ve Brian Mast, iki partili bir yasa tasarısı sunmayı planladığı açıklandı.

Yasa tasarısı ABD Kongresinde kabul edilirse, 14 bin kiloluk bomba, İsrail’e verileceği aktarıldı. “Sığınak Yok Eden Bomba” (Bunker Buster) olarak bilinen ve nükleer başlığa sahip olmayan bu bomba, en dayanıklı sığınakları bile yok ettiği ifade edildi.


YORUMLAR

Ebul ali 4 yıl önce
14 bin degil 114 bin tonluk bombada osraili kurtaramaz çunkü bütun yahudiler filistinde toplaniyor yani onlar için takdir edilmiş sahaya hemde kendi istekleriyle yüce allah bazen takdirini düşmanı eliyle uyguluyor yüz elli sene evvel denilseydi bütün yahudiler filistinde toplanacak kimse inanmazdi ama şimdi ahir zaman hadislerinin dediği gibi hepsi toplaniyor şimdi onlar için yani gargad ağacı dışında kimsenin onlari saklamayacağından bahs eden hadislerin ortaya çıkma zamanı yani onlari helak edecek imam mehdi ve onun ordusu olan erlerin meyda da onlari yok etme zamani çok yakindir allah o günleri çok yakin etsin ve bizide onlardan etsin
Ramazan DARENDEVİ 4 yıl önce
"İlke" ADLI YORUMCU SENİN YORUMDA YAPTIĞIN ABARTI HİÇ Mİ HİÇ İPE SAPA SIĞMIYOR. GEREK İSLAM CUMHURİYETİ, GEREKSE DE SİYONİZMİ TARİHTEN SİLECEK OLAN ""ALLAHIN TARAFTARLARI" BOMBADAN ŞUNDAN BUNDAN KORKMAZ. ŞUNU DA BİLKİ SİYONİZMLE SAVAŞMAK BOMBA, SİLAHLA FELAN DEĞİL ÖNCELİKLE İMANLA OLUR. MÜMİN ALLAHA OLAN İSTEĞİ SAYESİNDE ÖNCE CENNETE GİTMEYİ ARZULAR. iSRAİLİN TAŞIYLA TOPRAĞIYLA TAMAMI BOMBA OLSA NE YAZAR.
İlke 4 yıl önce
14bin ton bomba olmaz bunda çok abartı var İyi araştırın Bu bomba tonajını İran ve Hizbullah duyarsa hemen teslim olur :)))))))

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM