Kassam’dan Siyonist Rejime Darbe; 4 Askeri Aracı İmha Edildi

GİRİŞ: 27.06.2025 07:40      GÜNCELLEME: 27.06.2025 07:40
Rasthaber -  Hamas’a bağlı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İsrail ordusuna yönelik iki ayrı operasyon gerçekleştirdiklerini açıkladı. Tugay tarafından yapılan açıklamada, saldırılar sonucunda 4 İsrail askeri aracı ile bir askerin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Kassam Tugayları, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "20 Haziran'da Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya'nın doğusunda iki Merkava tankı, bir zırhlı personel taşıyıcı ve bir D9 buldozerinin imha edildiği" belirtildi.

Açıklamada,"23 Haziran'da Gazze kentindeki Şucaiyye Mahallesinin doğusundaki Telle el-Muntar yakınlarında bir İsrail askerinin Kassam keskin nişancısı tarafından etkisiz hale getirildiği" aktarıldı.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM