Rasthaber – Üst düzey bir sağ bek arayan Arsenal, Galatasaray’ın defans oyuncusunu yaz hedeflerinden biri olarak belirledi.
The Times’ın haberine göre; Sarı-Kırmızılı ekip, 23 yaşındaki oyuncu için 20 milyon Sterlin’lik bir transfer ücreti talep ediyor.
Arsenal, William Saliba ve Takehiro Tomiyasu gibi önemli oyuncularını sakatlıklardan dolayı kaybettikten sonra bu sezon defans hattını güçlendirmeye çalışacak.
Manchester City’ye karşı şampiyonluk yarışının kaybedilmesinde sakatlıkların da büyük payı olduğu düşünülüyor ve Boey’in takıma dahil olmasıyla kadroda genişlik olacak.
Daha önce, Kuzey Londra ekibinin şu anda Bayern Münih’te kiralık olan Manchester City’nin oyuncusu Joao Cancelo için bir transfer hamlesi yapacağı konuşuluyordu.
Ancak Portekizli defans oyuncusunu almayı istiyorlarsa İspanyol devi Barcelona ile rekabet etmek zorunda kalacaklar.
