Devrim Muhafızları Komutanından İsrail'e Uyarı

GİRİŞ: 04.10.2024 17:12      GÜNCELLEME: 04.10.2024 17:12
Rasthaber - İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı General Ali Fedevi bugün yaptığı açıklamada, İsrail rejiminin bir hata yapması durumunda kendi varlığını tehlikeye atacağını belirtti.

General Ali Fedevi, el-Meyadin televizyonuna verdiği demeçte, "İsrail işgal rejimi bir hata yaparsa, bu rejimin tüm enerji kaynaklarını, enerji santrallerini, tüm rafinerileri ve gaz sahalarını hedef alacağız." dedi.

İranlı general, "İran büyük ve geniş bir ülke ve çok sayıda ekonomik merkezi var, ancak İsrail'in üç enerji santrali ve birkaç rafinerisi var. Bunların hepsini bir kerede hedef alabiliriz." diye ekledi.

Benzer şekilde, İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Komutanı General Abdurrahim Musavi de el-Meyadin'e verdiği demeçte, "Daha önce sabır ve tahammül gösterdik, ancak uygun zamanda ezici bir saldırı başlatmaya hazırız. Düşmanlar herhangi bir düzeyde hata yaparsa, daha güçlü ve daha üst düzeyde bir cevap vereceğiz." dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail rejiminin suçlarına yanıt olarak geçen hafta işgal altındaki topraklardaki İsrail askeri ve güvenlik üslerini hedef almış, İsrail'e benzeri görülmemiş bir zarar vermişti.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM