Rızai: Siyonist Rejim Teslim Olana Kadar Savaş Sürecek

GİRİŞ: 14.06.2025 01:33      GÜNCELLEME: 14.06.2025 01:33
Rasthaber -  İran İslam Devrimi Muhafızları Ordusu’nun eski komutanı ve savaş döneminin önemli isimlerinden Muhsin Rızai, İsrail’e yönelik operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, “Siyonist rejim cezalandırılana ve teslim olana dek mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

İSNA'nın haberine göre, Rızai sosyal medya platformu X'teki hesabından şu ifadeleri kullandı:

“Aziz ve onurlu İran milleti, sizler son aylarda, İslam Devrimi’nin yüce liderinin, devletin ve komutanlarımızın saldırılar karşısında gösterdiği sabrı ve ABD ile yapılan müzakerelerdeki ciddi katılımını yakından gördünüz. Ancak Amerika, bu süreçte iyi niyet ve mantık yerine, Netanyahu’nun eliyle en fedakâr evlatlarımıza suikast düzenlemesine göz yumarak baskıcı taleplerini ülkemize dayatmaya çalıştı.”

Rızai açıklamasının devamında, “Şimdi sabrımız sona ermiştir. Saldırgan Siyonist rejimi sert ve yıkıcı bir intikam bekliyor. Bu gece itibarıyla, onları cezalandırıp teslim alana kadar çabamız ve savaşımız sürecektir.” dedi.

 

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM