Siyonist İsrail’den Küstah Video: Mescid-i Aksa’yı Havaya Uçurdu

GİRİŞ: 19.04.2025 13:57      GÜNCELLEME: 19.04.2025 13:57

Rasthaber -  Siyonist İsrail'in Müslümanların Kudüs'te bulunan ilk kıblesi, en kutsal sayılan üç mescidden biri olan Mescid-i Aksâ için hazırladığı yapay zeka destekli video İslam dünyasını ayağa kaldırdı.


Videoda Mescid-i Aksa'nın bombalarla yıkılışı ve yerine sözde "Süleyman Tapınağı"nın inşa edilişi gösteriliyor.

"Gelecek Yıl Kudüs'te" başlığıyla paylaşılan video, aynı anda birden fazla platformda eşzamanlı olarak yayınlandı ve bu da profesyonelce hazırlanmış bir propaganda kampanyasına işaret ediyor.

Görüntülerde, yapay zeka tarafından oluşturulmuş detaylı tasarımlar yer alıyor ve bu da organize bir propaganda çalışmasını akıllara getiriyor.


"SÜLEYMAN MABEDİ"NİN İNŞAŞI NE ANLAMA GELİYOR?

Yahudi inancındaki ahir zaman düşüncesinin bir parçası olarak Yahudiler Kudüs'teki Mescid-i Aksa'nın yerine "Süleyman Mabedi"nin inşa edileceğine inanıyorlar.

Buna göre Yahudilerin kızıl bir inek kurban etmesi Süleyman Mabedi'nin inşasının habercisi. "Üçüncü Tapınak" olarak da anılan bu yapının inşasından sonra ise Yahudilere göre "Mesih gelecek."/haber7

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM