İran'ın Siyonist Rejime Darbesini Kim, Neden Küçümsüyor?

GİRİŞ: 19.04.2024 20:49      GÜNCELLEME: 19.04.2024 20:49
Rasthaber -  Berlin İmam Rıza İslam Merkezi Alimi Hüccet'ül-İslam Şeyh Sabahattin Türkyılmaz bu hafta Cuma hutbesinde İran’ın Siyonist Rejime yönelik düzenlediği misilleme operasyonunu ele aldı.

Hüccet'ül-İslam Şeyh Sabahattin Türkyılmaz’ın konuşması şu şekilde;

İran’ın Siyonist rejime indirdiği tarihi darbe ile dünyada müstekbir-mustazaf savaşı yeni bir boyut kazanmıştır.

İçimizde bunu küçümseyenleri tanımak zor değildir ama onları tanıtmak "mayınlı tarla" misali biraz zahmetli ve tehlikeli bir iştir.

Hakikati görmek, söylemek ve teslim olmak öncelikle basiret, cesaret ve adalet isteyen bir iştir. Müslüman olmasına gerek yoktur vicdanı körelmemiş her insan bunu yapabilir. Müslüman olup bu sıfatlara sahip değilse, elinde Kur’an, dilinde zikir, alnı secdede de olsa istikbar/şeytani cepheye hizmet etmektedirler.

İran ve Siyonistler arasındaki savaşı, tiyatro, göstermelik savaş, danışıklı döğüş olarak değerlendirenlerin zihnindeki bilinç altı gerçekler ortaya çıkmazsa bunları tanımak zordur.

İşte bunların özellikleri;

1- Siyonistlerin yalancı heybetinden/sahte karizmasından korkarlar.

Siyonistlerin dünyaya hakim olduğunu, her yere nüfuz ettiklerini dolayısıyla onlara karşı koyulamayacağına inanıp diğer insanları korkuturlar. Kendi ülkesindeki yöneticilerin de iplerini elinde tutuğunu kabullenip ticari, siyasi, askeri ilişkileri kesmenin zarar vereceğini söyleyip insanları açlık, fakirlik, ambargo ile korkuturlar.

Allah’ın kudretini unutup dünyanın onların elinde olduğu tevehhümüne kapılmışlardır. Allah’ın Razzak (devamlı çok rızık veren) olduğunu unutup ekonomik olarak Siyonistleri velinimet olarak görürler.

Siyonistlere karşı başarı kazanıp zaferin tadını almadıkları için onların gölgesinde yaşamayı tercih ederler. Yalan ve hayali Siyonist heybetin gölgesini Allah’ın tevekkül ve güven çadırına tercih ederler.

Siyonistlerin kullandığı korkutma silahı onları korkak ve tutsak etmiştir. Bundan dolayı kimsenin Siyonistlere karşı koyamayacağı tevehhümüne kapılmışlardır.

Yazının devamını okumak için linki tıklayınız: https://rasthaber.com/tr/haber/yazar-haberleri/iran-in-siyonist-rejime-darbesini-kim-neden-kucumsuyor-133534

 

YORUMLAR

REKLAM