Bugüne dek 26 ayrı kulüpte teknik direktörlük yapan, Adana Demirspor teknik direktörü Yılmaz Vural, kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzetti.
Katıdığı bir televizyon programında konuşan Vural; “Ben kendimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzetiyorum. Nasıl Tayyip Erdoğan istiyorsa sistemin değişmesini, ben de bu ülkede sistemin değişmesini istiyorum müsaade edin de futbolda da ben olayım” dedi.
“Kendimle barışık bir insanım. Ben insanımı her şeye layık görüyürum . Futbolu bu işi bilmeyen insanlara bırakamayız. Her meslek kendi içinden gelenlerle yönetilmeli. Bu ülkede bir şeye talip oluyorsun ama olmuyor” diyen Vural, Türkiye’nin alaturka halini bırakması gerektiğini belirterek; “Bu ülke 15 Temmuz’da gördü, liyakatla iş yapılmalı” dedi.
