Trabzonspor, Malatya’da Dağıldı

rasthaber

Rasthaber – Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Trabzonspor, Malatya'da şok bir yenilgi aldı. Bordo mavili ekip, Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 mağlup oldu.

Ligde oynadığı son üç maçı kazanan Erol Bulut'un öğrencileri milli araya moralli girdi. Ligdeki galibiyet hasreti dört maça çıkan bordo mavili ekip ise deplasmanda Malatya deplasmanında şok bir skor aldı.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri Guilherme (36 ve 64), Aleksic (38 ve 48) ve Boutaib (51) kaydetti. Dengede giden ilk yarıda 36 ve 38’de yediği iki golle adeta donup kalan Trabzonspor, iki golün hemen ardından gole yaklaştı ancak güzel kurtartışlara imza atan Farnolle’ü geçemedi.

İkinci yarıya da şok yaşayarak başlayan bordo-mavililer 48 ve 51’de yediği gollerle iyice demoralize oldu ve son sözü 64’te gol perdesini açan Guilherme söyledi: 5-0. Malatya 28 dakikada 5 gole imza attı ve 12. haftanın açılış maçında, şimdiden haftaya damga vurdu.

Bu Haberi Paylaş