Beşiktaş Yeni Transferini Duyurdu

Beşiktaş, Independiente forması giyen 18 yaşındaki kanat Keny Arroyo'nun kendisi ve kulübüyle prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
GİRİŞ: 07.02.2025 08:19      GÜNCELLEME: 07.02.2025 08:19
Rasthaber -  Beşiktaş, Independiente forması giyen 18 yaşındaki sağ kanat Keny Arroyo'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıkamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kulübümüz, Independiente del Valle kulübünde forma giyen Keny Alexander Arroyo Alvarado’nun transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştır.

Keny Arroyo, sağlık kontrolleri ve Transfer görüşmelerinin tamamlanması için 8 Şubat Cumartesi günü İstanbul'a gelecektir."

Keny Alexander Arroyo Alvarado kimdir?

14 Şubat 2006 tarihinde Ekvador’da dünyaya geldi. Independiente del Valle altyapısında yetişti. Sergilediği başarılı performansla aynı kulüpte A takıma yükselen kanat oyuncusu Arroyo, iki kez Ekvador milli takımı forması giydi.

Öte yandan basında çıkan haberlerde oyuncuyla Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia ediliyordu.

Arroyo'dan Beşiktaşlılara mesaj

Beşiktaş resmi sosyal medya hesabından Arroyo'yu paylaştı.

"Ekvador'dan bir ses yükseldi" notuyla paylaşılan videoda Arroyo, "Merhaba Beşiktaş, sizin için geliyorum" dedi. 

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM