AGD’den 15 Temmuz Çağrısı: Darbenin Merkez Üssü ABD İncirlik Üssü’nde Buluşalım!

rasthaber

Rasthaber – Anadolu Gençlik Derneği (AGD), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin yıldönümü yaklaşırken Türkiye halkına bir çağrıda bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin yıldönümü yaklaşırken Türkiye halkına bir çağrıda bulundu.

Darbenin merkez üssü olarak ABD'nin Türkiye toprakları içerisindeki Hava Üssü İncirlik'e işaret eden AGD, halkı bu üssün önünde toplanmaya davet etti.

Eylem 14 Temmuz Cuma günü saat 18:00'da gerçekleştirilecek. Eylemin yapılacağı üssün önüne geçmeden önce toplanma yeri olarak ise E-5 üzerinde bulunan Adana Asri Mezarlık Önü'nün belirlendiği bildirildi.

AGD, geçen yıl da benzeri bir çağrıda bulunmuş, emniyet güçleri üssün önüne yürünmesine izin vermemişti.

Bu Haberi Paylaş