Akşener’den Erdoğan’a: Çocukları Üşüyor Diye Kendini Asan Kadını Hatırlıyor Musun?

rasthaber

Rasthaber – İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve şarkıcı İbrahim Tatlıses'e 'doğalgaz' tartışması üzerinden tepki gösterdi: "Kahkah kihkih diyerek telefon açılıyor, çocuk üşümüş o villaya doğal gaz bağlanıyor. Peki Adana'da çocukları üşüyor diye kendini yan odada asan kadını hatırlıyor musun Sayın Erdoğan? O kadına ne yaptın?"

Milletvekili olma iddiasını AK Parti'den 4. kez deneyecek olan şarkıcı İbrahim Tatlıses, Erdoğan’ın İzmir mitinginde “İdo 2 aylık olmuştu, Erdoğan o zaman belediye başkanıydı. ‘Başkanım bizim evimizin oraya doğalgaz gelmedi, İdo üşüyor’ dedim. Kapattı, 10 dakika sonra döndü ‘yokmuş ama ama ben kendimden vereceğim’ dedi, 2 ay sonra doğalgaz bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu” dedi.

'BU ÜLKEDE 3 MİLYON ÇOCUK AÇ VE ÜŞÜYOR'

Tatlıses ile Erdoğan arasında geçen ve tartışma yaratan konuşmayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner de Nevşehir’de yaptığı konuşmada değerlendirdi. Akşener, “Sayın Erdoğan’la bir sanatçımızın konuşması oldu geçen gün. Çocuk üşümüş,doğal gaz nasıl bağlanmış. Buradan Sayın Erdoğan’a sesleniyorum, bu ülkede 3 milyon çocuk aç ve üşüyor. Bu ülkenin çocukları üşürse o devlet üşür. Yandaş kayıracağına bu ülkenin evlatlarının aç kalmasının üşümesinin önüne geç senin görevin bu” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu Haberi Paylaş