Dursun Özbek’ten Taraftarı Rahatlatan Açıklama

rasthaber

Rasthaber –  Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer dönemi yaklaşırken taraftarın beklediği müjdeli haberi verdi.

Özbek, Leipzig’den satın alma opsiyonuyla kiralanan fakat oynadığı maçlarda beklenen katkıyı veremeyen İspanyol sol bek Angelino’nun durumuna işaret ederek, “Çalışmalarımıza erkenden başladık. Gerçekten sol beke ihtiyacımız var. En faydalı şekilde, en kısa sürede sol bek transferini halledeceğiz” açıklamasını yaptı.
Dursun Özbek’in bu açıklamasıyla birlikte zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesine 1 maç kalan Angelino’nun da takımda kalmayacağı anlaşıldı.
“BU FEDERASYONU BİZ SEÇTİK”
Özbek ‘TFF’den memnun musunuz?’ sorusunaysa: “Böyle bir soruyu kabul etmiyorum. Federasyon bizim federasyonumuz. Futbolun akışı içinde yapılması gerekenler, düzeltilmesi gerekenler varsa istişare edilir. Bu federasyonu 6 ay önce biz seçtik.” karşılığını verdi.
“HALİT UMUT MELER EN KARİYERLİ HAKEMİMİZ”
Halit Umut Meler’in hakemliği bırakmaması gerektiğine de vurgu yapan Özbek “Türk sporunun marka değeri bu tür olaylarla zarar görmemesi lazım. Hepimizin ortak bir amacı var. Türk sporunu belli bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Halil Umut Meler en kariyerli hakemimiz. Onun Türk futboluna küsmemesi lazım. Tekrar aramızda görmekten memnun oluruz. İnşallah bu travmayı atlatır ve tekrar maçları yönetmeye başlar.” şeklinde konuştu.
Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın