Yemen: Siyonist Düşmanı Gazze'ye Karşı Savaşı Durdurmak Zorunda Kalacak

GİRİŞ: 15.09.2024 14:38      GÜNCELLEME: 15.09.2024 14:38
Rasthaber -   Yemen Ensarullah hareketinin bir üyesi, Siyonist düşmanın Gazze'ye karşı savaşı durdurmak zorunda kalacağını söyledi.

Yemen Ensarullah hareketinin liderlerinden Nasreddin Âmir, Arap TV'ye Yemen ordusunun bugünkü operasyonlarını anlatarak, "Bunun sadece başlangıç ​​olduğunu ve devam edecek yol çerçevesinde, düşmanı Filistin halkına karşı savaşı durdurmaya zorlamak için gerilimin artacağını" söyledi.

İşgal altındaki bölgelere atılan füzenin belirli bir hedefe ateşlendiğini, silahlı kuvvetlerin bu operasyonun ayrıntılarını yakında açıklayacağını, önemli ve stratejik hedeflerden oluşan bir bankamızın bulunduğunu söyledi.

Bu sabah İsrail rejimi medyası, işgal altındaki Filistin'in merkezindeki işgal altındaki topraklara Yemen füzesinin girmesi sonrasında bu rejimin sirenlerinin ve savunma sistemlerinin devreye girdiğini duyurdu.

Siyonistler bu füzeyi engellemek için birçok savunma füzesini boşa harcadılar ve onu engellediklerini iddia ettiler. Eğer bu iddia doğruysa, füzenin Suudi Arabistan ve Ürdün semalarından geçerek işgal altındaki topraklar içerisinde uçması, daha önce Tel Aviv'e yalnızca Yemen'e ait bir insansız hava aracının ulaşmayı başardığı eşi benzeri görülmemiş bir başarıdır.

Yemen'in füze saldırısının ardından 2 milyondan fazla Siyonist sığınaklara gitti

İsrail rejiminin internet sitesi Hadashot Bazman, Yemen füzesinin işgal altındaki Filistin'in merkezine isabet etmesi sonucu 2 milyon 365 binden fazla insanın sığınaklara gittiğini bildirdi. Siyonistlerin korkusu ve savunma füzelerinin şarapnel parçalarıyla vurulması sonucu şu ana kadar 9 kişi yaralandı.

Yemen füzesi işgal altındaki bölgelere ulaşmak için Suudi Arabistan ve Ürdün semalarını geçerek 2000 kilometreden fazla yol kat etti/tesnim

 

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM