Rasthaber – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın McKinsey açıklamasını değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Uyarılarımızın dikkate alınmasından memnuniyet duyuyoruz. Doğru bir iş yapılmıştır" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın McKinsey konusuna dair yaptığı açıklamayı değerlendirdi.
Erdoğan’ın, McKinsey tartışmaları ile ilgili olarak “danışmanlık hizmeti almayacağız” çıkışına destek veren Akşener, uyarıların dikkate alınmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuya dair açıklaması şu şekilde:
"Sayın Cumhurbaşkanının bu kararını çok olumlu buluyorum. Bu hizmet alımına ilk karşı çıkan siyasi parti bizdik. Dolayısıyla uyarılarımızın dikkate alınmasından memnuniyet duyuyoruz. Doğru bir iş yapılmıştır” ifadelerini kullandı.
