Rasthaber – Galatasaray’da Victor Nelsson’un yeni sezon öncesi takımdan ayrılması bekleniyor.
Sezon başında Sevilla’ya transferi son anda gerçekleşmeyen Victor Nelsson’un bu kez kesin olarak ayrılmak istediği öne sürülüyor.
Galatasaray, 25 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli olan Victor Nelsson için bir süredir Premier Lig devi Tottenham ile pazarlık halinde.
Victor Nelsson’un Galatasaray yönetimine Tottenham’dan gelen teklifi kabul etmesi için baskı yaptığı iddia edilirken, Sarı-Kırmızılılar serbest kalma bedelinde ısrar ediyor.
Öte yandan Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre Galatasaray, Victor Nelsson’un yerine yine Tottenham’dan Davinson Sanchez’i istiyor.
Haberde İngiliz ekibinin, Davinson Sanchez’i takımda düşünmediği ve oyuncu için 12 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor.
Galatasaray’ın ise Kolombiyalı stoper için 8 milyon Euro bonservis ayırdığı kaydediliyor.
Tottenham’ın transferi için 42 milyon Euro ödediği Davinson Sanchez geçtiğimiz sezon toplam 24 maça çıktı ve gol katkısı veremedi.
