Rasthaber – Suriye Devlet Başkanı Basın Danışmanı Buseyna Şaban bu bağlamda yaptığı açıklamada; Suriye savunma sistemlerinin Washington ve müttefiklerinin son saldırısı sırasında Suriye'ye karşı kullandıkları füzelerinden daha akıllı olduğunu kanıtladığını kaydetti.
Şaban; Trump'ın füzelerinin akıllı ve hassas olmadığı ve Suriye hava savunma gücünün Trump'ın füzelerinden daha akıllı ve hassas olduğu gerçeğini vurguladı.
Esad'ın danışmanı; Batı koalisyonunun saldırganlığının Suriye halkını korkutmadığını, onların sığınaklara gitmek yerine çatılara çıkarak, Suriye hava savunma sitemlerinin nasıl Trump'ın onlarca füzesini imha etmesini ve onların hedeflerine ulaşmasının engellendiğini gördüklerini kaydetti.
