Rasthaber – Cim Bom’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Türk Telekom Stadı’nda zemin yenileme çalışmaları yapılıyor.
Mevcut çimlerin sökümü yapılarak, yeni toprak atıldı ve hibrit çimler tekrar serildi. Şu sıralarda yapay ışıklandırma sistemiyle çimlerin oturması ve yeşermesi sağlanıyor.
Stadın birkaç hafta içinde tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi zemin standardına kavuşması bekleniyor.
Taraftarlar kombine bekliyor
Galatasaray taraftarı, yeni sezon kombine satışlarının bir an önce başlamasını bekliyor. Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Cim Bom’u iç saha maçlarında yalnız bırakmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, kombinelere hücum etmeyi planlıyor. Galatasaray Yönetimi, taraftarın şu ana kadar gösterdiği ilgi ve talep nedeniyle en az 40 bin civarında kombine kart satarak kaynak yaratmayı planlıyor.
