Rasthaber – UEFA Avrupa Ligi’nde grubundan namağlup lider çıkan fakat Spor Toto Süper Lig’de oldukça kötü bir performans ortaya koyarak orta sıralara gerileyen Galatasaray, gözünü devre arası transfer dönemine dikti.
EDIN VISCA İÇİN HAREKETE GEÇİLECEK
Bu noktada ise Fotomaç’ın haberine göre; Galatasaray, ocak ayında Edin Visca için Mediol Başakşehir’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar; bu transfer için Christian Luyindama, Patrick van Aanholt, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan gibi isimlerden 1 ya da 2’sini Başakşehir’e takasta önerecek ve bununla birlikte belirli bir miktarda bonservis ücreti de teklif edecek.
13 GOLE DOĞRUDAN KATKI…
Bu sezon Medipol Başakşehir formasıyla 18 maçta görev yapan Visca, takımı adına 4 gol ve 9 asistlik bir skor katkısı ortaya koydu.
