Galibaf: Savaş, Düşman Pişman Olana Kadar Sürecek

İran Meclis Başkanı Galibaf, savaşın, düşmanın hesaplarını değiştirmesi ve pişman olması sağlanana kadar devam edeceğini vurguladı.

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamada, İran için Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında hiçbir fark bulunmadığını belirtti.

Galibaf, Donald Trump’ın Benyamin Netanyahu tarafından savaşa sürüklendiğini ve şu anda tamamen Netanyahu’nun kontrolü altında hareket ettiğini ifade etti.

Galibaf ayrıca, İran’ın bakış açısına göre bu büyük suçun bir parçası olarak, Amerika ve İsrail’in ortak hareket ettiğini söyledi ve savaşın, düşmanın hesaplarını değiştirmesi ve pişman olması sağlanana kadar devam edeceğini vurguladı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın