Yemen: İşgal Altındaki Filistin'in Derinliklerindeki Askeri Merkezleri Hedef Aldık

GİRİŞ: 02.10.2024 10:59      GÜNCELLEME: 02.10.2024 10:59
Rasthaber -  Yemen ordusu, işgal altındaki Filistin'in derinliklerindeki askeri merkezleri 3 Kudüs-5 seyir füzesiyle hedef aldığını duyurdu.

Yemen silahlı kuvvetleri, Siyonist düşmana karşı yeni bir operasyon başlatılacağını açıkladı ve Yemen füze kuvvetlerinin Siyonist düşmanın işgal altındaki Filistin'in derinliklerindeki askeri merkezlerini üç Kuüs-5 seyir füzesiyle hedef aldığını duyurdu.

Yemen Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, bu füzelerin başarıyla hedeflerine ulaştığı, düşmanın her zamanki gibi bu operasyonun sonucu konusunda sessiz kaldığı belirtildi.

SİYONİSTLERE KARŞI YAPILACAK HER TÜRLÜ OPERASYONA KATILMAYA HAZIRIZ

Yemen silahlı kuvvetleri ayrıca İran İslam Cumhuriyeti'nin Siyonist düşmana karşı düzenlediği “Gerçek Vaad-2” operasyonunu tebrik ederek şunları vurguladı: ‘Filistin ve Lübnan uluslarının zaferi için Siyonist düşmana karşı her türlü ortak askeri operasyona katılmaya ve Siyonistlerin Gazze’ye destek cephelerine yönelik her türlü saldırısına karşılık vermeye hazırız.

Yemen silahlı kuvvetleri, ABD ve İngiltere'nin Siyonist düşmana sürekli desteğinin, bölgede ABD ve İngiltere'nin çıkarlarının ateş altında kalmasına neden olduğunu vurgulamaktadır ve Allah'ın yardımıyla Yemen, saldırılar duruncaya, Gazze'ye yönelik kuşatma ve Lübnan'a yönelik saldırılar kaldırılıncaya kadar İsrail düşmanına ve bu rejimin tüm destekçilerine karşı askeri operasyonlarını genişletmekten kaçınmayacaktır.’

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM