Beşiktaş'tan Transfer Atağı! İtalyan Basını Duyurdu

Beşiktaş'tan transfer atağı geldi. İtalyan basını o yetenekli ismi ve Beşiktaş'ın oyuncuya ilgisini duyurdu.
GİRİŞ: 29.08.2024 09:06      GÜNCELLEME: 29.08.2024 09:06
Rasthaber -  Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Lugano'yu evinde ağırlamaya hazırlanıyor. İlk maçı deplasmanda 3 - 3 beraberlikle sonuçlanan siyah beyazlılar, ev sahibi avantajı ve dolayısıyla taraftar desteği ile eşleşmeden çıkmaya çalışacak.

Yeni transferleri ile iddialı bir hücum hattı oluşturan Beşiktaş'ta, savunma hattına da takviye olarak yeni transferler gündemdeydi.

Kadrosuna Augsburg'tan Felix Uduokhai'yi de katarak savunma için bir adım daha atmış olan Kara Kartal'ın gözünü Juventus'un Portekizli stoperine diktiği Çizme basını tarafından duyuruldu. İşte o isim: Tiago Djaló

24 yaşındaki yetenekli stoper, ara transfer döneminde Juve'nin kadrosuna katılmıştı. Piyasa değeri 12 milyon Euro olan oyuncuyu Juve, 5 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağlamıştı.

TuttoJuve.com'un ve gazeteci Mirko Di Natale'nin haberine göre Beşiktaş, oyuncu için teklif sunan takımlar arasında yer alıyor.

Ayrıca Brest ve Porto'nun da talip olduğu Portekizli stoperin, Beşiktaş'ın teklifine nasıl baktığı da İtalyan kaynaklar tarafından açıklandı.

İddialara göre genç oyuncu, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.

Tiago Djalo, 24 yaşında olmasına rağmen 138 maçta forma şansı bulmuş ve 4 gol / 2 asist / 10.904 dakika istatistiklerini yakalamış durumda.

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM