Rasthaber – Trendyol Süper Lig’in 9. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Namağlup Galatasaray, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da sıkıntılı bir süreçten geçen ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek.
Galatasaray’da derbi hazırlıkları sürerken, yeni sezon transferlerinden Davinson Sanchez’le ilgili kararın verildiği belirtildi.
DAVINSON SANCHEZ BU AKŞAM GELİYOR
Milli takım kampında bulunan ve Kolombiya formasıyla Uruguay ve Ekvador’a karşı forma giyen 27 yaşındaki stoperin bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
Milliyet Gazetesi’nin haberine göre takımla birlikte tek antrenmana çıkacak olan Davinson Sanchez, buna karşın Beşiktaş maçına ilk 11’de başlayacak.
OKAN BURUK’DAN DAVINSON SANCHEZ KARARI
Teknik direktör Okan Buruk’un, gösterdiği performansla Victor Nelsson’dan formayı kapan ve Abdülkerim Bardakcı ile güzel bir uyum yakalayan Davinson Sanchez’i derbide görevlendirmeyi planladığı aktarıldı.
Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 1 gol atan Davinson Sanchez, Şampiyonlar Ligi’nde ise Manchester United maçında 2 asist yaparak dikkat çekmişti.
