Suudi Arabistan’ın Saada’ya Düzenlediği Saldırılarda 9 Şehit ve Yaralı Var

rasthaber
Rasthaber –  Suudi savaş uçaklarının Saada’ya düzenlediği saldırılarda bir Yemen vatandaşı şehit oldu, 8 kişi de yaralandı.
Suudi koalisyon güçleri, Saada eyaletinin sınır bölgelerini bombalayarak bir Yemen vatandaşını şehit etti ve sekiz vatandaşı da yaraladı.
Aynı zamanda işgalcilere ait casus savaş uçakları da Şa’da bölgesini 5 defa bombaladı.
El-Mesire kanalının Saa’da’daki muhabiri şunları vurguladı: ‘Suudi ordusunun Manba ilçesine bağlı El-Şeyh bölgesine düzenlediği topçu saldırısında bir Yemen vatandaşı şehit oldu, bir kişi de yaralandı. Suudi topçu saldırılarından çıkan şarapneller nedeniyle aralarında bir Afrikalı göçmenin de bulunduğu 5 yaralı vatandaş Manbeh Hastanesine kaldırıldı.
Suudi Arabistan’ın Şa’da sınır bölgesine düzenlediği hava saldırılarında iki Yemen vatandaşı daha yaralandı.
Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın