Rasthaber – Partisinin il başkanları toplantısında konuşan Saadet Lideri Karamollaoğlu, genel seçimlerin 15 Temmuz 2018’de yapılacağı yönündeki iddiaları değerlendirdi.
SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “ 15 Temmuz güçlü bir tarih olabilir. Çünkü o günün anlamı algı operasyonlarına açık. ‘Kalkışmalara karşı yanımızda olun’ mesajı verilecek. Biz ise hangi gün olursa olsun hazırlıklarımızı yapacağız. Biz iktidara gelmeye mahkûmuz. Çünkü bu ülkenin bize ihtiyacı var” dedi.
Partisinin il başkanları toplantısında konuşan Saadet Lideri Karamollaoğlu, ABD ’nin Siyonizm’in hedeflerini gerçekleştirmek için Ortadoğu’da olduğunu kaydetti. Karamollaoğlu, “ABD, İslam coğrafyasında teröre apaçık destek veriyor. Bunu da kendi değil İsrail ’in çıkarları için yapıyor. Ancak bizden hâlâ bu duruma ses seda çıkmıyor. Bütün dünyaya dikleniyorlar ama İsrail’e çıt yok. Öyle ki İsrail’in bu topraklara girip her yeri yangına çevirmesinin zeminini hazırlayan Balfour Deklarasyonu’nun yüzüncü yılı ile ilgili tek kelime etmediler. Bu kabul edilemez” diye konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanları Toplantısı Balgat Eğitim Merkezi’nde büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
KESKİNLİK VE TELAŞ ÜLKEYE FAYDA VERMEZ
Ülkenin son günlerde yaşadığı zorluklara karşı hükümetin itidal ile çözüm üretmesi gerektiği halde keskinlik ve telaşla adımlar atmasının ülke menfaatine faydalı olmayacağına değinen Karamollaoğlu, hükümete politikalarında itidal ve aklıselim ile davranmaları çağrısında bulundu.
BÖLGE İNSANINA DOKUNULMALI, SORUNLAR ORTADAN KALDIRILMALI
Son günlerde artan terör olaylarına değinen Karamollaoğlu, terör ile sadece güvenlik politikaları esas alınarak mücadele etmenin yetersiz kaldığını belirtti. Karamollaoğlu, “Bizden bu kadar kayıp, onlardan da bu kadar kayıp var’ diyerek böyle çetele tutarak terörle mücadele edilmez. Teröristle silah mücadele edersin ancak bu da sorunu çözmez. Sorunu temelden çözmek için bölgenin sosyolojik, psikolojik, ekonomik problemlerine el atmak lazım” ifadelerini kullandı.
ABD, ARZ-I MEV’UD İÇİN BURADA
ABD’nin Siyonizm’in Arz-ı Mev’ud planı için Ortadoğu’yu yumuşak bir lokma haline getirdiğini belirten Karamollaoğlu, Trump ’ın, adeta ‘kovboyculuk’ oynadığını belirtti. Karamollaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “ABD, İslam coğrafyasında teröre apaçık destek veriyor. Bunu da kendi değil İsrail’in çıkarları için yapıyor. Ancak bizden hâlâ bu duruma ses seda çıkmıyor. Bütün dünyaya dikleniyorlar ama İsrail’e çıt yok. Öyle ki İsrail’in bu topraklara girip her yeri yangına çevirmesinin zeminini hazırlayan Balfour Deklarasyonunun yüzüncü yılı ile ilgili tek kelime etmediler. Bu kabul edilemez.”
ÜLKENİN BİZE İHTİYACI VAR
Genel seçimlerin 15 Temmuz 2018 yılında yapılacağı yönündeki iddiaları değerlendiren Karamollaoğlu, “15 Temmuz güçlü bir tarih olabilir. Çünkü o günün anlamını algı operasyonlarına açık. ‘Kalkışmalara karşı yanımızda olun’ mesajı verilecek. Biz ise hangi gün olursa olsun hazırlıklarımızı yapacağız. Biz iktidara gelmeye mahkûmuz. Çünkü bu ülkenin bize ihtiyacı var” diye konuştu.
Milli Gazete
