Beşiktaş’ta Yenilgi Üstüne Yenilgi

rasthaber

Rasthaber –  Siyah-beyazlı ekip üç haftadır kaybediyor. Liderlik yarışından erken kopan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 30. haftada Bitexen Antalyaspor ile karşılaştı. Müsabakadan 2-1 yenik ayrılan Beşiktaş, üst üste üçüncu mağlubiyetini aldı. 12. yenilgisini alan Siyah-beyazlı ekip ligde 46 puanda kaldı.

Maçın başında  (5. dakikada) Bünyamin Balcı ile öne geçen konuk ekip Antalyaspor, 38. dakikada  Adam Buksa’nın penaltıdan attığı golle 2-0 öne geçti. Beşiktaş’ın tek golünü ise 46. dakikada Ernest Muci kaydetti.
PENALTI GOLÜ GEÇERSİZ SAYILDI
Siyah-beyazlı ekibin uzatma dakikalarının sonunda kazandığı penaltı vuruşunda Milot Rashica meşin yuvarlağa tek vuruşu yapamayıp iki ayağıyla temas ettiği gerekçesiyle gol iptal edildi. Maçtan Beşiktaş 2-1 yenik ayrıldı.
ERKEN GOL YEDİK
Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, maça kötü baslamadıklarını ama erken gol yediklerini ifade etti. Santos şunları söyledi: “Maça kötü başlamadık. Önde basarak başlamaya çalıştık. Erken gol yedik. İlk yarı birkaç fırsat bulduk ama değerlendiremedik. Penaltıyla geriye düştük. İkinci yarı çok iyi reaksiyon gösterdik. Topu hızlı çevirdik, öndeydik, iyi bir şekilde kaleye gittik. Bu sene oynadığımız en iyi oyunlardan birini oynadık ikinci yarıda.”
İSTİFA AKLIMDAN BİLE GEÇMİYOR
Kariyerinde daha zor durumlardan geçtiğini belirten Santos, istifa etmeyi aklından bile geçirmediğini söyledi.
İstanbul’da Beşiktaş’ı yenen Bitexen Antalyaspor’un teknik direktör Sergen Yalçın ise maç sonu yaptığı açıklamada, ilk yarının kendileri kontrolünde geçtiğini ifade etti. İkinci yarıda Beşiktaş’ın daha iyi oynadığını belirten Yalçın, şansın kendilerinden yana olduğunu söyledi.
Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın