Cristiano Ronaldo ile Erik Ten Hag Arasında Özel Görüşme

rasthaber

Rasthaber –  Manchester United’da Cristiano Ronaldo krizi çözüme kavuşuyor.

Tottenham maçında oyuna girmek istemediği ve karşılaşma sona ermeden stadyumu terk etmesi gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Ronaldo, Chelsea maçının kadrosuna alınmamıştı.
Portekizli yıldızla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ronaldo, Manchester United’ın Avrupa Ligi’nde oynayacağı Sheriff maçı hazırlıklarında takımla birlikte yer aldı.
Times gazetesinin haberine göre, Manchester United’da antrenmanlara geri dönen Ronaldo ile menajer Erik ten Hag arasında görüşme gerçekleşti.
İngiliz basını, Erik ten Hag’ın bu görüşmede Ronaldo’yu kazanmaya çalışacağı vurgulanmıştı. Hollandalı teknik direktörün Ronaldo krizini çözüp, Portekizli yıldızı takımın önemli bir parçası olduğuna ikna etmek istediği ön plana çıktı. 
Antrenmanlara geri dönen 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo’nun Sheriff maçı kadrosunda yer alacağı konuşuluyor.
Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın