Direniş Seyyid’inin Şehadeti Ardından Vazifemiz

GİRİŞ: 29.09.2024 20:13      GÜNCELLEME: 29.09.2024 20:13
Rasthaber -  Rasthaber genel yayın yönetmeni Av. Ziya Türkyılmaz, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın İşgalci Siyonist İsrail rejiminin kalleşçe düzenlediği saldırı sonrası şehit olmasını ve Direniş Cephesinin Seyyidi’nin ardından vazifemiz başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Türkyılmaz’ın yazısı şu şekilde:

Bismillah…

Direniş Cephesinin Seyyid’i, büyük mücahid ve lider Hasan Nasrallah’ın şehid edilmesi müminlerin yüreğinde tedavisi zor büyük bir yara açtı. Hizbullah’ın önde gelen lider kadrosu ve komutanlarından bir bölümü son bir hafta içerisinde şehidler kervanına katıldılar. Sivil halktan binlercesi yaralandı, iki yüzbin kişi evlerini barklarını terketmek zorunda kaldı. Özetle Direniş Cephesinin ön karakolu Lübnan cephesi ağır bir yara aldı. Aynı terör devletinin bir yıldan beri Gazze'ye yönelik saldırılarında çoğu çocuk, kadın ve ihtiyarlardan oluşan elli bine yakın Filistinli şehid oldu, yüz binden fazlası yaralandı, yüz binler evlerinden barklarından edildi, on binlerce çocuk yetim kaldı.

ABD ve NATO'daki müttefikleri ile bölgedeki halkı Müslüman ülkelere çullanmış rejimlerin her türlü doğrudan ve dolaylı desteğini, ihanetini arkasına alan İsrail denen terör çeteleri hiçbir cinayetten çekinmemektedir.

Başta BM olmak üzere sözde uluslararası, gerçekte ise Batı emperyalizminin hizmetindeki kuruluşlar da herhangi ciddi bir tepki vermemekle gerçekte İsrail'in yanında yer almakta, sürdürülen cinayetleri desteklemektedir.

Uluslararası toplum, uluslararası hukuk, insan hakları vb. kurum kuruluş ve çevrelerin de gerçekte karşılığı olmadığı bilinmekle birlikte bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu.

Düşmanın askeri, ekonomik, medya, siber-teknolojik ve idari sistem açılarından üstün bir durumda olduğu inkar edilemez. Peki Siyonist düşman sahip olduğu bunca imkanlara rağmen niçin amaçlarına ulaşamıyor?  Üzerinde ciddi ciddi düşünmeye değmez mi?

Çekinmeden, korkmadan ilan edelim ki, direniş cephesi mücahitleri yeryüzünde üç-dört yüzyıldan beri devam eden sulta sistemine karşı Allah'a tevekkül ederek tüm dünya mustazaflarının, zayıf bırakılmışların, hakları çiğnenmişlerin adına meydana çıkmış bulunuyor.

Yazının devamını okumak için linki tıklayınız: https://rasthaber.com/tr/haber/yazar-haberleri/direnis-seyyid-inin-sehadeti-ardindan-vazifemiz-138528

YORUMLAR

REKLAM

İLGİLİ BAŞLIKLAR

REKLAM