3 İspanyol Kulübü, Arda Güler’i İstedi

rasthaber

Rasthaber –  Sezon başından bu yana 3 kez sakatlık geçiren ve henüz Real Madrid formasıyla maça çıkamayan milli futbolcumuz Arda Güler için İspanyol medyası ilk kez forma giyeceği maçı açıklamıştı.

Arda Güler’in 3 Ocak’ta oynanacak Mallorca maçında kesin olarak süre alacağı öne sürülürken Ancelotti’nin milli oyuncuyla yaptığı toplantıda, bu maça hazır olması gerektiğini genç yeteneğe söylediği ifade edilmişti.
La Liga ekiplerinden Villarreal, Las Palmas ve Celta Vigo’nun Arda Güler’e talip olduğu açıklandı. Ligin ikinci yarısı için bu teklifi Real Madrid’e ileten İspanyol kulüpleri, 18 yaşındaki 10 numarayı tüm maçlarda 11’de başlatma sözü verdi. Real Madrid’in bu teklife sıcak bakmadığı öğrenilirken henüz kesin kararın verilmediği belirtildi.
Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın