ABD Raporu: Kuzey Kore İle Anlaşma İçin Karadan İşgal Gerekir

rasthaber

Rasthaber – Pentagon tarafından hazırlanan raporda, KDHC ile anlaşma yapmak için "karadan işgal gerektiği" söyleniyor.

Pentagon tarafından hazırlanılarak ABD Kongresi'ne gönderilen raporda, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'yle nükleer anlaşması yapmak için "karadan işgal" gerektiği belirtiliyor.

Raporda KDHC'nin tüm nükleer tesislerinin tespit edilmesi ve denetlenmesi için bunun zorunluluk olduğu öne sürülüyor.

ABD yönetimi tarafından hazırlanan raporda, bu tür bir karşı karşıya gelme durumunda KDHC'nin "biyolojik ve kimyasal silah kullanabileceği" iddia ediliyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Asya ziyareti sürerken, ziyaret sırasında KDHC'ye karşı atılacak adımların en önemli başlık olduğu söyleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın