Ali Bapir, Bir meydanda toplanmamız gerekiyordu ama IKBY hükümeti (Barzani) İsrail’e yönelik en ufak bir eleştiriyi duymaya dayanamadıkları için bizi bu küçük salonda toplanmaya zorladı.
İktidar hareketi (Barzani) bir süredir İran’la ilişkileri olduğu için Hamas’ı savunmama yönünde mesajlar veriyor. Madem İran’dan yardım istemekte bir sakınca var, neden Karaj’da yaşadınız ve yıllarca İran’ın masasındasınız? Halkımız neden Halepçe kimyasal saldırısı gibi her krizde İran’a sığınıyor?
Bu iklimin geleceğini İsrail’in kaderine bağlamayın. Bu kumar insanlara zarar verir. İran’la düşmanlığı bitirin. Bölgenin korkak ve paralı yöneticileri arasında Filistin başta olmak üzere mazlumlara her zaman destek veren ve bu yolda büyük bedeller ödeyen tek ülke İran’dır.
