Siyonist Rejimle İlişkilerin Normalleşmesine İtiraz Günü

rasthaber
Rasthaber –  Gazze Şeridi’ndeki Filistinli komite, tüm Filistinlilerden işgalci rejimle ilişkilerin normalleşmesine itiraz amacıyla programlanan gösterilere katılmalarını ve Filistin bayraklarını evler ve binaların  üzerine asmalarını istedi.
Sözkonusu komitenin üyelerinden Eşref Zaid ise yaptığı açıklamada, bu girişimin İslam ümmeti arasında tehlike çanlarının çalınması, işgalci rejimin mazlum Filistin milletine yönelik cinayetlerine bir uyarı mahiyeti taşıdığını belirtti.
Bilindiği gibi son aylarda başta Suudi Arabistan, Bahreyn ve BAE gibi bazı Arap ülkelerinin işgalci rejim İsrail ile ilişkileri normalleştirme politikaları artmış bulunuyor.
Irkçı İsrail’in  bir çok Arap ülkesinde sayısız cinayetler işlemesine karşı bazı Arap ülkelerin bu cani rejimle ilişkilerini normalleştirme girişimleri dikkat çekici.
Bu Haberi Paylaş
Yorum Bırakın